През участието в правителство на Калин Стоянов осигуряват чадър над купувачите на гласове

...
През участието в правителство на Калин Стоянов осигуряват чадър над купувачите на гласове
Коментари Харесай

Атанасов:Калин Стоянов като министър ще осигурява чадър над купувачите на гласове за ГЕРБ и ДПС

През присъединяване в държавно управление на Калин Стоянов осигуряват " чадър "  над купувачите на гласове за ГЕРБ и ДПС, уточни пред журналисти Атанас Атанасов, съпредседател на ПГ на " Продължаваме промяната – Демократична България ", откакто представителите на групата напуснаха консултациите при президента. Те оповестиха, че са възмутени от състава на оферти длъжностен кабинет.

Атанасов разгласи, че ПП-ДБ нямат никакво доверие на Калин Стоянов, който бе препоръчан за длъжностен министър на вътрешните работи, и оттук насетне " ще работим за това да се разкрият всичките зависимости на този човек ".

Съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ насочи рецензия и против препоръчаната за длъжностен министър на правосъдието Мария Павлова, която сега е заместител на и. ф. основен прокурор Борислав Сарафов, който " толкоз мощно е крепен от ГЕРБ и ДПС ".

Недоверието от страна на втората политическа мощ взривява опцията господин Главчев да си свърши работата и да направи политически безпристрастен кабинет, уточни депутатът от ПГ на " Продължаваме промяната – Демократична България "  Христо Иванов. По думите му Калин Стоянов, като министър на вътрешните работи, има директно отношение към честността на изборите и напомни, че ПП-ДБ желаят неговата оставка настоятелно и му нямат доверие.

Иванов сподели още, че провеждането на консултациите при президента значи, че служебното държавно управление би трябвало да се употребява с доверието на политическите сили, като съгласно него цялата структура изисква търсене на баланс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР